Heemkundekring De Drijehornick - historisch beeldmateriaal

park panorama

De werkgroep
Historisch Beeldmateriaal
heeft in de loop van de jaren een bestand opgebouwd van meer dan 3000, vaak historische, foto's uit Nuenen, Gerwen en Nederwetten, die gebruikt kunnen worden bij publicaties, lezingen, tentoonstellingen, enzovoort.

Om het bestand aan foto's voor iedereen toegankelijk te maken, hebben we de foto's ondergebracht bij
                "Thuis in Brabant"
die voor vele instellingen op het gebied van cultuurhistorie in Brabant foto- collecties beheert.
Onze collectie kan bekeken worden door naar  "www.thuisinbrabant.nl" te gaan. Vul dan in het zoekvenster in "hkknuenen ", vervolgens een komma en dan het onderwerp dat u zoekt.

Leden van de heemkundekring De Drijehornick kunnen gratis foto's bestellen; aan niet-leden vragen we een kleine vergoeding.

Hier  staat een kleine selectie uit onze verzameling (uit het gemeentearchief)

Contactpersoon: Herman Bulle